Facebook a simplificat programarea postarilor

Ieri am observat o noua modificare pe paginile mele de Facebook si din acest motiv m-am hotarat sa scriu un scurt articol pe acesta tema. Este vorba despre simplificarea modului de programare a postarilor pe paginile de Facebook.

Pentru a intelege mai bine, cum functiona vechiul sistemul de programare te invit sa citesti acest articol.

Singura diferenta majora care simplifica foarte mult intreg procesul de programare, este facuta de introducerea unui calendar foarte usor de utilizat.

Atunci cand dai click pe ceas (vezi imaginea de mai jos), iti apare direct data din ziua respectiva. Astfel nu mai esti nevoit sa setezi anul, luna si ziua.

Dupa cum poti observa  langa data iti apare un mic calendar. Acesta se deschide printr-un simplu click si astfel poti programa postarea pentru ziua dorita.

Facebook a simplificat programarea postarilor

Facebook a simplificat programarea postarilor

O mica schimbare a fost operata si in ceeea ce priveste orele de postare. Acum poti face programari din 5 in 5 minute, iar inainte se faceau din 10 in 10. Introduci primele cifre ale orei dorite si se deschide automat o lista cu toate optiunile de programare pentru ora respectiva.

Momentan aceasta optiune a fost implementata doar pe paginile de Facebook, nu si pe profilele personale. De asemenea daca pe pagina ta nu a aparut inca noua optine, nu te impacienta. Inseamna ca noile update-uri nu au cuprins inca si pagina ta.

In incheiere te invita sa testezi si tu noua modalitate de programare a postarilor si dupa aceea sa imi spui parerea ta.

7 Comments
 1. Reply
  Raluca ianuarie 17, 2014 at 6:35 pm

  Ion, cum as putea sa programez postari pe grupuri?

  • Reply
   Ion ianuarie 18, 2014 at 10:01 am

   Buna Raluca, ti-am trimis un link pe Facebook.
   In curand voi scrie si un articol despre postarea automata pe grupurile de Facebook.

 2. Reply
  marian ianuarie 22, 2014 at 6:41 pm

  Salut,
  Folosesc zilnic aceasta optiune si obisnuiesc sa programez mai multe postari in avans. In ultimele 2 saptamani in „activity log” postarile nu mai sunt in ordine cronologica, ca la inceput, ci sunt amestecate, lucru ce imi ingreuneaza foarte mult activitatea. Cum pot sa le pun din nou in ordine cronologica? Multumesc anticipat!

 3. Reply
  raluca iulie 11, 2014 at 5:59 pm

  Buna ziua,

  Cum putem posta automat pe mai multe grupuri de facebook?

 4. Reply
  Denis aprilie 20, 2016 at 5:57 am

  Salut. Am o firma care prestează servicii in toată țara. Cum este mai bine: sa creez o singura pagina fb unde sa postez scriind si localitățile (o postare cu București, alta cu Timișoara, etc) sau sa creez 40 de pagini cu orașele mari in titlu dar aceleași servicii.
  Mulțumesc pentru răspuns

  • Reply
   Alexandru februarie 23, 2017 at 12:09 pm

   Buna ziua
   Va pot oferi solutii de postari automate pe grupurile de pe facebook:)
   Va rog sa-mi trimiteti mai multe detalii pe email

 5. […] Astazi am primit un mail de la un cititor care mi-a spus ca a citit articolul mai vechi despre programarea postarilor si cu toate astea nu reuseste sa gaseasca modulul de […]

Leave a reply