Blair Singer consilierul nr. 1 a lui Robert Kiyosaki vine in Romania pe data de 10 aprilie

Începând cu 1987, Blair Singer a lucrat cu zeci de mii de persoane şi organizaţii care cuprind 500 grupuri de companii de agenți de vânzări independenţi, vânzători direcţi şi mici proprietari de afaceri, consiliindu-i să ajungă la un nivel excelent în vânzări, performanţă, rezultate şi flux financiar.

El este consilier Rich Dad și oferă două din cele mai importante aptitudini pentru a reuşi în business: vânzările şi comunicarea, împreună cu secretul de a construi echipe de campioni.

Potrivit lui Robert Kiyosaki – autorul bestseller-lui ”Tată bogat, Tată sărac” – vânzările, comunicarea şi construirea unei echipe puternice sunt cele mai importante competenţe pentru a obţine succesul în afaceri. Blair Singer a fost ales personal de către Robert Kiyosaki pentru a face parte din echipa sa.

Blair este autorul a două cărţi care au ajuns bestseller şi anume ”You Do Not Have to be an Attack Dog to be Successful in Sales” (Nu trebuie să fii câine violent ca să ai succes în vânzări) şi ”ABC’s of How to Build a Business Team That Wins” (ABC-ul despre cum să contruieşti o echipă învingătoare).

Blair a fost cel mai bun pe vânzări în UNISYS şi ulterior a fost numărul unu pe vânzarea de software, vânzări monitorizate automate sau vânzări ce ţin de  transportul aerian al mărfurilor şi logistică, atât la nivel de corporaţie cât şi la nivel de antreprenor/proprietar de afaceri. În ultimii 15 ani a ţinut mii de seminarii, atât publice cât şi private, cu diferite grade de audienţă, situându-se de la 3 la 300, până la 10.000.

Clienţii săi îşi cresc vânzările şi veniturile de la 34 % la 260 %, în decursul câtorva luni. Munca sa se extinde în aproape 20 de țări, cuprinzând 5 continente. Blair lucrează intens în Singapore, Hong Kong, Asia de SE, Australia şi zona Pacificului.

Urmareste invitatia lui Blair Singer la seminarul din 10 aprilie 2013 prin intermediul videoclipului de mai jos:

Blair Singer vine în România pentru prima dată și va susține un seminar care valorează mai mult de 50 de cărți la un loc. Vino și tu și vei primi, în 7 ore de seminar, toate instrumentele pentru ca afacerea ta să crească rapid și ușor!

Investește-te în tine azi, pentru ca mâine sa culegi roadele afacerii tale!

beneficii_poza1

cui_se_adreseaza

de_ce_sa_participi

locul_si_data

Detalii financiare:

Pret_Bilet

Pachet_Business

Pachet_VIP

Daca doresti sa participi la acest eveniment te invit sa imi trimiti un mesaj prin intermediul formularului de aici.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply