Google Ad Grants ofera reclama gratuita de pana la 10000 de dolari lunar pentru ONG-uri

Am o veste foarte buna pentru persoanele care activeaza sau doresc sa isi infiinteze un ONG. Pe data de 13 februarie 2014 a fost lansat in Romania programul Google Ad Grants prin intermediul caruia organizatiile non-profit pot beneficia de reclama gratuita.

Probabil te intrebi la fel ca si mine ce insemana Google Ad Grants? Iata ce explicatie am gasit pe pagina oficiala:

„Google Ad Grants este ramura non-profit a programului AdWords, instrumentul Google de publicitate online. Google Ad Grants le ofera organizatiilor non-profit posibilitatea de a-si promova misiunile si initiativele pe Google.ro, acordandu-le un credit lunar de 10.000 USD pentru publicitate in programul AdWords.”

Pentru a fi acceptate in aceasta campanie ONG-urile trebuie sa indeplineasca anumite conditii:

  • Functionarea organizatiei si campaniile umanitare derulate sa fie in conformitate cu legislatia Romaniei.
  • Sa fie de acord cu termenii si conditiile de inscriere, privind nediscriminarea si utilizarea donatiilor.
  • Sa detina un site functional, iar continutul acestuia sa fie substantial si de calitate.

ONG-urile care vor fi acceptate in program isi vor crea si administra propriile campanii. Bugetul zilnic va fi de pana la 330 $ zilnic, iar costul maxim pe click va fi de 2 $. De asemenea campaniile vor fi bazate pe cuvinte cheie relevante si vor aparea pe Google.ro.

Publicitatea exclusiv comerciala nu este permisa de catre acest program, campaniile vor fi atent monitorizate, iar donatarii care nu respecta regulile impuse de Google pot fi eliminati oricand din program.

Iata si un scurt filmulet creat de Google special pentru acesta campanie:

Daca ai prieteni sau cunostinte care activeaza in ONG-uri si nu au aflat inca despre program, te invit sa le trimiti acest articol si sigur or sa-ti multumeasca.

Pentru inscrieri si mai multe detalii legate de Google Ad Grants intra aici.

Astept comentariul tau mai jos daca ai intrebari sau nelamuriri.

1 Comment
  1. […] multumeasca. Pentru inscrieri si mai multe detalii legate de Google Ad Grants intra aici. Sursa: click Răspunde cu […]

Leave a reply