Afla cum te poate ajuta TPU

Pentru ca de cateva zile ma confrunt cu o problema mai veche de sanatate, am ales, sa petrec cat mai mult timp in natura.

Ma aflu in parcul Izvor si este pentru prima data cand iti scriu dintr-un astfel de cadru. Sper sa fiu inspirit si sa iti ofer un articol cu informatii cat mai valorose.

Astazi am ales sa iti prezint cel mai mare site de intrebari si raspunsuri in limba romana. Acesta are o denumire foarte sugestiva TPU (Toti Pentru Unu).

Site-ul are o vechime de 5 ani si a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului, insa tematica principala a ramas aceeasi. In ultimul an statisticile TPU indica un trafic zilnic de peste 100.000 de vizitatori unici si il plaseaza in primele 15 site-uri din Romania la acest capitol.

Exista 2 modalitati prin care poti folosi TPU. Pui intrebari si primesti raspunsuri de la ceilalti utilizatori sau raspunzi la intrebarile altor utilizatori.

In continuare voi detalia putin fiecare modalitate in parte:

1) Intrebari:

Te poti folosi de aceasta modalitate pentru research si ai sansa, sa primesti raspunsuri la intrebarile tale chiar de la un expert TPU.

Expertul TPU este un utilizator cu vechime care are autoritate pe un anumit domeniu.

Tot aici vreau sa iti semnalez faptul ca, o intrebare bine conceputa se poate transforma intr-un veritabil mini-sondaj.

2) Raspunsuri:

Este foarte posibil ca un utilizator sa puna o intrebare chiar despre un produs sau serviciu pe care tu il comercializezi si atunci iti este foarte usor sa-i raspunzi.

Raspunsurile pot fi insotite de link-uri, asa ca ai posibilitatea sa adaugi un link spre site-ul tau sau chiar spre o pagina de vanzare. Te sfatuiesc, sa nu abuzezi de acesta metoda pentru ca administratorii vor considera ca faci spam si te poti trezi cu contul blocat.

Daca raspunzi frecvent la intrebari si capeti o anumita autoritate pe un domeniu, ai sanse sa devii expert TPU. Pentru a obtine acest privilegiu, este necesar sa aloci destul de mult timp si nu iti garantez ca se merita.

Tot ceea ce am scris mai sus, poti testa chiar acum daca intri aici si iti faci cont. De asemenea exista si posibilitatea sa te loghezi cu contul de Facebook.

Dupa ce ai facut acest pas, te rog sa imi lasi un comentariu, in care sa imi spui, ce parere ai despre TPU si daca consideri ca te poate ajuta cu ceva.

Cu drag Ionut!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply